Ziggo komt met Game of Thrones Experience op Utrecht Centraal

Nederlandse Game of Thrones fans kunnen volgende week hun hart ophalen. Ziggo opent vanaf 10 april een tijdelijke Experience van Game of Thrones op Utrecht Centraal ter ere van het 8ste en laatste seizoen van de immens populaire serie. Tijdens de experience worden de fans meegenomen naar de wereld van Westeros, en worden er onder andere kledingstukken gemaakt door fans getoond, tezamen met andere attributen uit de serie. Fans kunnen ervaren hoe de draken uit Game of Thrones in het “echt” klinken en ze kunnen natuurlijk ook plaatsnemen op de befaamde Iron Throne.

The Iron Throne

De Iron Throne is toch wel het hoogtepunt van de experience. De befaamde troon waar het allemaal om draait. Deze troon is een 2 meter hoge, 180 kilo zware kolos van staal en is speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen uit de Verenigde Staten. Liefhebbers kunnen tevens op de foto met deze troon; wie wil er zich nu niet even King of the Seven Kingdoms wanen.

The Iron Throne

Openingstijden

De tijdelijke experience is open tot 21 april en is dagelijks gratis te bezoeken op Utrecht Centraal van 08:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur.

In Nederland zijn alle afleveringen van Game of Thrones on demand te zien met Ziggo Movies en Series L en XL, Home of HBO®. Het nieuwste seizoen is in Nederland alleen te zien bij Ziggo. De eerste aflevering van seizoen 8 is te zien vanaf 15 april, een dag na de première in Amerika.