Wansmakelijk Goed & Cinematig present: The VelociPastor tijdens Zienema

Dinsdag 2 juli 2019 zal de laatste Zienema plaats vinden voor de zomerstop in Vera, Groningen. Deze Zienema zal de eerste samenwerking zijn tussen filminitiatieven Wansmakelijk Goed en het Cinematig Filmfestival. Deze speciale gebeurtenis zal worden waargemaakt met een superfoute, maar toch geweldige film: The VelociPastor. The VelociPastor is een film die zich op een dolkomische manier inspeelt op alles wat met camp en B-Movies te maken heeft. “Slecht, slechter, slechtst wordt goed, beter, best!”

Na een hartverscheurende tragedie gaat Priester Doug Jones (Greg Cohan) op een spirituele zoektocht door China. Eenmaal daar aangekomen komt hij in aanraking met een dorpelinge die achtervolgd wordt door een aantal ninja’s. De dorpelinge (Claire Hsu) geeft hem een mystieke drakentand die hem, nadat hij verwond raakt door de tand, in een Velociraptor laat veranderen.

Een prostitué helpt de priester te wennen aan zijn nieuwe krachten en weet hem te overtuigen om zijn nieuwe krachten in te zetten voor het bestrijden van de misdaad en de ninja’s.

Kijk voor meer informatie op Wansmakelijk Goed & Cinematig present: The Velociraptor en natuurlijk ook op de site van Vera Groningen voor meer informatie en voor de tickets