Villains Need Love Too

Nacho Diaz is een Spaanse illustrator die al zijn hele leven deze carrière wou vervolgen. Kunst is altijd een belangrijk deel van zijn leven geweest en het was dan ook een droom om zijn leven daar aan te wijden. Een droom die werkelijkheid is geworden.Vanaf het moment dat hij zijn werken online heeft gezet is het veelvuldig gedeeld over het wereldwijde web, met name via social media.

Nu is Diaz een Kickstarter begonnen die vanaf het moment van schrijven nog 18 dagen te gaan heeft. De Kickstarter is voor een Artbook met de titel ‘Villains Need Love Too‘. De artist heeft zich laten inspireren door het idee dat sommige schurken eigenlijk alleen maar een knuffel nodig hebben om eens wat liever te doen. In elke prent is te zien hoe wereldberoemde schurken uit films, cartoons en boeken worden geknuffeld door hun aartsrivalen, zei het onder enig protest. Dit uit zich in aandoenlijke en humoristische prenten van onder andere Ariel die Ursula knuffelt en Loki die stevig omarmt wordt door de Hulk. Zou al die liefde genoeg zijn om een schurk te bekeren van zijn misdadige leven?

 

Mocht je deze schattige taferelen leuk vinden, neem dan ook eens een kijkje bij de artiest zelf of steun zijn Kickstarter via onderstaande links: