View-Master November 2019

View-Master, niet alleen een retro toy populair in de jaren ’70 en ’80, maar ook een rubriek met home release aankondigingen. Voor Cultzine TOTF is het een rubriek met de laatste aankondigingen en releases op het gebied van Streaming Services, VOD, DVD en Blu-Ray.

Universal Home Entertainment

Ook in november komt Universal Home Entertainment met nieuwe releases.

The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2 vervolgt het verhaal van Max (Patton Oswalt), Gidget (Jenny Slate), Snowball (Kevin Hart) en de rest van de bende wanneer zij nieuwe avonturen tegemoet gaan die hen dwingen de moed te vinden om hun eigen helden te worden. Ontdek de emotionele levens van onze huisdieren – hun sterke onderlinge band, de families die van hen houden – en kom er achter wat jouw huisdieren nu echt doen wanneer jij niet thuis bent.

The Secret Life of Pets 2 is vanaf 13 november verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD.

Yesterday

Jack Malik (Himesh Patel) was slechts een worstelende songwriter… maar dat was gisteren. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren! Wanneer Jack razendsnel beroemd wordt door de Fab Four’s nummers uit te brengen als zijn eigen, riskeert hij Ellie (Lily James) te verliezen – de enige persoon die van hem hield en in hem geloofde vanaf het begin. Voordat de deur naar zijn oude leven voorgoed zal sluiten, moet Jack beslissen of de liefde uiteindelijk toch het enige is wat hij nodig heeft. Ook Kate McKinnon en Ed Sheeran schitteren in deze romantische rock ‘n’ roll komedie van Academy Award® winnend regisseur Danny Boyle en Academy Award® genomineerd scenarioschrijver Richard Curtis.

Yesterday is vanaf 13 november verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise! Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is vanaf 30 november verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD en als Boxset.

Killing Eve Season 2

Killing Eve vertelt het verhaal van twee vrouwen, aan elkaar gebonden door een gelijkwaardige obsessie en één brute daad: Eve, een MI6 agent, en Villanelle, de prachtige, psychopathische huurmoordenaar die zij belast is te vinden. Seizoen 2 begint 30 seconden na de laatste aflevering van het eerste seizoen, Eve is afgehaspeld en Villanelle is verdwenen. Eve heeft geen idee of de vrouw die zij heeft neergestoken levend of dood is en nu zitten zij beiden diep in de problemen. Eve moet Villanelle vinden voordat iemand anders dat doet, maar helaas is zij niet de enige die naar haar opzoek is.

Killing Eve Season 2 is vanaf 27 november verkrijgbaar op DVD en als Boxset.

Crawl

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya ScodelarioThe Maze Runner) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

Crawl is vanaf 27 november verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Chicago PD Season 6

Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende zesde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight (Jason Beghe) en zijn team. Het team streeft gerechtigheid na op hun eigen manier, en zal er alles aan doen om haar inwoners te beschermen.

Chicago PD Season 6 is vanaf 13 november verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en als Boxset.

Chicago Med Season 4

De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vierde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. De serie volgt de beste medische professionals van Chicago terwijl zij met zowel uitdagende medische noodgevallen, als intense persoonlijke drama’s om moeten gaan. In het laatste seizoen zagen we hoe Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) op een knie ging om Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto) ten huwelijk te vragen, maar zal het stel ooit samen voor het altaar staan?

Chicago Med Season 4 is vanaf 13 november verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en als Boxset.

Star Trek: Discovery Season 2

Nadat de crew van de U.S.S. Discovery een noodsignaal ontvangt van de U.S.S. Enterprise, bundelen zij hun krachten met Captain Christopher Pike voor een nieuwe missie. Zeven mysterieuze rode signalen moeten worden onderzocht. Ook is er een onbekend figuur op de radar verschenen: een wezen wat zichzelf de Rode Engel noemt. Officier Michael Burnham wordt gedwongen om haar verleden onder ogen te zien wanneer een bekende opduikt: haar vervreemde broer, Spock.

Star Trek: Discovery Season 2 is vanaf 27 november verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en als Boxset.

The Expanse Season 3

Terwijl de oorlog tussen de aarde en Mars over het zonnestelsel strekt, bedreigt de angstaanjagende volgende fase in de evolutie van het protomolecuul het bestaan van de mensheid. Te midden van het gevecht worstelt de Rocinante-bemanning met spanningen onder elkaar terwijl ze ernaar streven te overleven en diegenen die in gevaar zijn te helpen.

The Expanse Season 3 is vanaf 13 november verkrijgbaar op DVD.

Picl

Ook voor de liefhebbers van arthouse zijn er weer nieuwe binnenkomers. Het VOD platform voor de artistieke en arthouse films, Picl, heeft een aantal nieuwe releases in de maand november.

Crime + Punishment

Twaalf agenten stellen alles in de waagschaal om de misstanden binnen het departement aan het licht te brengen. Dat gaat ze natuurlijk niet makkelijk af. Ze worden dwarsgezeten en gepest, en promoties blijven uit. Toch zetten ze door en lukt het ze om aandacht te krijgen voor hun zaak. Uiteindelijk komt er een corruptieschandaal binnen de politie aan het licht en worden drie hooggeplaatste functionarissen gearresteerd. Maar daarmee is de strijd voor de klokkenluiders nog niet gestreden.

Crime + Punishment is een onderdeel van Movies That Matter On Tour.

The Trail

Een voorstelling waarin openbare aanklagers, getuigen, verdachten en rechters tegen zichzelf liegen, tegenover het publiek én de wereld.

De film registreert gebeurtenissen in de Pillar Hall van het State House of the Unions in Moskou in 1930, wanneer een groep van vooraanstaande economen en ingenieurs wordt aangeklaagd en beschuldigd van het beramen van een staatsgreep tegen de Sovjetregering.

In The Trial maakt Sergei Loznitsa gebruik van unieke archiefbeelden van de eerste showprocessen van Stalin en presenteert deze als een door een acteur geleide theatervoorstelling.

And Then We Danced

Van jongs af aan traint Merab samen met zijn danspartner Mary met het Nationaal Georgisch Dansensemble.

Zijn wereld komt op z’n kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt. Niet alleen wordt hij Merabs grootste concurrent, maar ook zijn grootste verlangen.

And Then We Danced is dit jaar de Zweedse Oscar inzending.

A Tale of Three Sisters

Anatolië, de jaren tachtig: weduwnaar Şevket heeft zijn drie dochters ondergebracht bij rijke gezinnen. Maar de één na de ander keert terug naar huis. Dat kan Şevket zich niet veroorloven. Wat nu?

In zijn derde film combineert de Turkse regisseur Emin Alper elementen uit de Turkse folklore met prachtige camerawerk vol schilderachtige clair-obscur. Ondertussen laat hij ook zien hoe er op het Turkse platteland met vrouwen werd omgegaan.

Ring of Dreams

Ring of Dreams geeft een ontroerend en bij vlagen komisch kijkje achter de schermen van showworstelen in Nederland, waar jongens en meiden vechten voor hun dromen en proberen te ontsnappen aan hun dagelijkse levens.

Zijn grote held was Hulk Hogan, die hem als zesjarige inspireerde om uiteindelijk zelf ook professioneel worstelaar te worden. Nu traint pro-wrestler Tengkwa zelf een nieuwe generatie Nederlandse show-worstel-superhelden, in een wereld waar fantasie en realiteit elkaar kruisen. Met hoop op roem en glorie, maar met weinig geld om hun droom te verwezenlijken, zullen alleen de diehards met ijzeren wilskracht en kilometers doorzettingsvermogen slagen. ‘Realiteit is gewoon een kwestie van perspectief. Als je dat snapt, dan is alles mogelijk.’

Croce e Delizia

De rijke kunsthandelaar Tony heeft zijn familie uitgenodigd in zijn villa aan de Middellandse Zee.

Het gastenhuis verhuurt hij aan Carlo, die er samen met zijn zwangere dochter en haar man woont. Tijdens een gezamenlijk diner kondigen Tony en Carlo hun huwelijk aan, tot grote verrassing van hun kinderen.

Houd ook regelmatig de site van Picl in de gaten voor meer nieuwe releases.