Veronica’s Meimaand Filmmaand

Veronica’s Meimaand Filmmaand is al jaren lang een begrip. Mei is dé maand waarin Veronica vele blockbusters uitzendt.

Ook dit jaar heeft Veronica haar meimaand filmmaand, met dit jaar een record aantal films. Met 34 films en maar liefst 9 tv-premières zit deze meimaand vol met blockbusters.

Maandag
Op maandag pakt Veronica uit met avonturenfilms Jurassic Park, Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park 3 en Jurassic World. Naast deze films zal ook de waarschijnlijk meest populaire 17+ film, Deadpool, te zien zijn.

Dinsdag
Op dinsdag worden onder andere de tv-premières van American Assassin, Jurassic World: Fallen Kingdom, Deadpool 2 en CHiPs uitgezonden. Daarnaast schittert Bruce Willis in Tears of the Sun en ook Brad Pitt is te zien in Quentin Tarantino’s Inglorious Bastards.

Woensdag
Ook woensdag heeft een aantal tv-premières staan; Tom Cruise is te zien in Mission Impossible Fallout, Dwayne “The Rock” Johnson met Skyscraper en Jennifer Garner is te zien in Peppermint. Ook zijn The Cold Light of Day en The Shallows met Blake Lively te zien op de woensdag.

Vrijdag
De vrijdag staat in het teken van actie met alle delen van de film franchise The Fast & The Furious. Naast Abduction is ook de tv-première van Tracers te zien.

Zaterdag
De zaterdagavond staat in het teken van actie, avontuur en sci-fi met Maze Runner, The Maze Runner: The Scorch Trials en de tv-première van de finale van de trilogie: Maze Runner: The Death Cure.

Zondag
De zondagen staan in het teken van de helden met The Dark Knight, The Dark Knight Rises, DC’s Batman vs Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman en Suicide Squad. Ook de helden en anti-helden van Marvel zijn vertegenwoordigd in Daredevil, Elektra, Ghost Rider en Ghost Rider: Spirit of Vengeance. De line-up wordt afgemaakt met een collectie van de meest legendarische figuren in The League of Extraordinary Gentlemen.