Top internationale comic wereld bij Geekstravaganza

Collectors Mini Market Geekstavaganza ontvangt tijdens haar Deluxe Edition op zaterdag 25 mei verschillende top illustrators en artists voor een exclusieve Meet & Greet, expositie en live creation van nieuwe artwork in Rotterdam. Legendarische Amerikaanse illustrator Tom Bunk (Garbage Pail Kids, MAD Magazine) zal tijdens deze Deluxe Edition aanwezig zijn en heeft speciaal voor dit event genummerde limited edition prints gemaakt, die hij ter plekke zal signeren.

Naast Bunk zullen artists als Chenduz, Elysa Castro, Serge KB, Joe Saleh en niemand minder dan Juan Carlos Ruiz Burgos hun opwachting maken bij Geekstravaganza. (Juan Carlos) Ruiz Burgos, de Spaanse artiste extaordinaire heeft onder andere gewerkt aan comics voor IDW en Zenescope en is momenteel vooral bezig als alternate film poster artist. Chenduz is vooral bekend om zijn werk aan Garbage Pail Kids en de Wacky Packages series. Elysa Castro heeft aan diverse animaties gewerkt, maar staat tevens bekend om haar briljante watercolour illustrations.

Ook Nederland wordt goed vertegenwoordigd door Rotterdamse kunstenaar en illustrator Joe Saleh, die zich kenmerkt door Sci-Fi en film en muziekinvloeden, en Serge KB, wie surrealistische wezens op uiteenlopende achtergronden tekent en schildert. Van alle artists zullen zowel prints als originals verkrijgbaar zijn tijdens Geekstravaganza.

Tevens zal er tijdens het event een expositie van divers werk gepresenteerd worden in samenwerking met Enfant Terrible en zullen er verschillende verkoopstands aanwezig zijn met een hoog comic aanbod. Geekstravanganza is een maandelijks terugkerend event en is tevens een aanloop naar het jaarlijkse Geek Fest Rotterdam.

Kijk voor meer informatie en tickets op: Geek Fest Rotterdam