Tips voor Halloween van Sony Pictures

Ben je nog op zoek naar een goede horror voor Halloween? Heb je de klassiekers allemaal al een aantal keren gezien en ben je op zoek naar wat nieuws? Dan heeft Sony Pictures misschien wel een aantal leuke alternatieven voor je.

Brightburn

Een jong stel met een onvervulde kinderwens vindt een kind in de bossen. Het kind komt dan ook als een geschenk uit de hemel… of toch de hel?  Ze voeden de jongen op als hun eigen zoon. Jaren later blijkt dat Brandon geen normale jongen is en over bovennatuurlijke, duistere krachten beschikt. Een gevecht om overleven begint. Met Brightburn werpen de makers van Guardians of the Galaxy en Slither een spannende en vernieuwende blik op een radicaal nieuw genre: superheldenhorror.

Brightburn is beschikbaar op DVD, UHD en Blu-ray, On Demand en als Digital Download

The Possession of Hannah Grace

Wanneer een exorcisme volledig uit de hand loopt, sterft de jonge bezeten Hannah Grace. Wanneer Megan Reed (Shay Mitchell) nachtdienst heeft in het mortuarium wordt er een zwaar toegetakeld lichaam binnen gebracht. Terwijl Megan ’s nachts opgesloten zit in de keldergangen van het mortuarium, wordt ze geplaagd door afgrijselijke visioenen. Ze begint te vermoeden dat de kwaadaardige geest nog steeds gevangen zit in het dode lichaam van Hannah Grace.

The Possession of Hannah Grace is beschikbaar op Blu-ray, DVD, On Demand en als Digital Download.

Escape Room

Wanneer 6 vreemden een mysterieuze uitnodiging krijgen voor een Escape Room, maken de 6 vreemdelingen het noodlottige besluit om deel te nemen aan de Escape Room. Wat hen wacht is echter een doolhof aan dodelijke Escape Rooms en moeten ze hun verstand gebruiken om op zoek te gaan naar aanwijzingen om te overleven.

Escape Room is beschikbaar op Blu-ray, DVD, On Demand en als Digital Download

Slender Man

In een klein stadje in Massachusetts voert een groep vrienden een ritueel uit in een poging om de legende van Slender Man te ontzenuwen. Wanneer één van hen op mysterieuze wijze verdwijnt, groeit het vermoeden dat zij het meest recente slachtoffer van Slender Man is.

Slender Man is beschikbaar op Blu-ray, DVD, On Demand en als Digital Download.

The Intruder

Een koppel koopt hun droomhuis om er een gezin te stichten. Al gauw blijkt dat de vorige eigenaar van het huis toch geen afscheid kan nemen… Slaat deze droom om in een nachtmerrie? 

The Intruder is beschikbaar op DVD, UHD en Blu-ray, On Demand en als Digital Download