The Overkill Festival 2019: Modding Realities

Het is weer november en dat houdt natuurlijk ook weer in dat het al haast weer tijd is voor The Overkill Festival! Het experimentele Enschedese festival vol innovatie op het gebied van games, film en muziek.

Het Overkill festival biedt een platform voor deelnemende kustenaars, creatieve denkers, filosofen, game-ontwikkelaars en filmmakers om hun werk te presenteren en te delen met het publiek in de tijd waar de populaire media als games en films werken als een trigger voor ontmoetingen en dialoog.

Dit jaar heeft The Overkill Festival als thema Modding Realities. Waar het publiek geconfronteerd wordt met de bestaande ideeën over realiteit en de macht en verantwoordelijkheid wanneer deze aangepast wordt. Het aanpassen van de realiteit wordt nu al veel gebruikt in de Virtual Reality games en The Overkill Festival verkent de mogelijkheden van het aanpassen van realiteit.

The Overkill Festival is van 22 tot en met 24 november in Enschede. Kijk voor meer informatie op de site van het Overkill festival.