The Overkill Festival 2018 Immortality “Do You Want Infinite Lives?”

Onsterfelijkheid; nagenoeg iedereen heft er wel eens over gedroomd: hoe zou het zijn om een oneindig aantal levens te hebben? Zou het ontsnappen aan de dood je oneindig potentieel geven? Of zal het feit dat je iedereen overleeft zijn tol gaan eisen? Wat zijn de voor- en wat zijn de nadelen?

Of bekijk je Infinite Lives als de ultieme cheat? Waar vooral de old-school videogames vol mee zaten? Infinite Power-ups, infinite gold en niet te vergeten het alom gezochte Infinite Lives cheat.

The Overkill Festival (23 t/m 25 november) is een festival die zijn roots heeft in niet alleen de gaming culture, maar ook in films. Het zijn niet alleen de console games, maar ook het gehele aspect van games als kunstvorm en als vorm van uiting.

Het thema Immortality is een thema die zich uitstekend leent voor de game wereld en op filmisch gebied. Met verschillende games en game mogelijkheden; zoals een 4 Player Unreal LAN Tournament, Rock Band 3 en verscheidene retro games is er voor de gamer tijdens het festival genoeg te doen!

De openingsfilm voor het festival is heel toepasselijk Death Becomes Her met Meryl Streep, Bruce Willis en Goldie Hawn. Waarin onsterfelijkheid wordt behaald door verscheidene personages. Dat een soort van onsterfelijkheid op een andere manier te behalen valt is te zien in de Double Bill van Shirow Masamune met de iconische Ghost In The Shell en Appleseed Alpha.

Voor zowel de game fanaat en filmliefhebber is The Overkill Festival de ideale plek om te zijn. Kijk voor alle informatie, inclusief programma en tickets op de site van The Overkill Festival

Kijk ook op de Facebookpagina voor meer informatie: The Overkill Festival en The Overkill Festival – Immortality: Do you want infinite lives?