The House With Six Heads wint pitchcompetitie Imagine Fantastic Film Festival

Yfke van Berckelaer heeft vandaag de pitchcompetitie van Imagine Film Festival gewonnen. Van Berckelaer wint hiermee een automatische deelname aan de internationale coproductiemarkt Frontières. Deze markt, normaal gesproken gehouden in Montréal, zal van 23 juli t/m 26 juli online plaats vinden vanwege de nog geldende maatregelen.

De internationale jury, bestaande uit Ellis Driessen (Filmfonds), Brendan McCarthy (producent) en Matteo Lovadina (sales agent) is unaniem voor Van Berckelaer’s project The House with Six Heads gevallen.

The House with Six Heads is een mix van home invasion en wraakfilm met een vrouwelijk perspectief en een 17de-eeuwse setting. Na een gruwelijke gebeurtenis in haar huis neemt een jonge vrouw het heft in handen om de ongewenste gasten een voor een te grazen te nemen.

De jury had het volgende te melden over The House with Six Heads.

Het is ons een groot plezier om de award toe te kennen aan dit opvallende en originele project. Het toont marktpotentieel en heeft een sterke onderliggende boodschap. Het gebruik van de legende van de “Zes Hoofden” als een vrouwelijk wraakverhaal is actueel en nog altijd onderhoudend.