The House, Reinert Kiil’s nieuwe film!

Reinert Kiil 2013Reinert Kiil die inmiddels al een bekende is voor de lezers op Top of the Flops komt volgend jaar met een nieuwe film. Hij geeft ons de exclusieve scoop over zijn nieuwe project!

The House is een psychologische Noorse thriller over de tweede wereldoorlog. Frederik Wolf, Mats Reinhardt en Sondre Krogtoft Larsen nemen de hoofdrollen op zicht. In deze film volgen we drie mannen tijdens WOII. Twee zijn Nazi’s en de derde is een gevangen genomen Noorse soldaat. We beginnen de 8ste van januari met het filmen tot en met de 24ste. De pre-productie is inmiddels al in volle gang. We zijn kleren, props en locaties aan het regelen zodat we echt het 40’s gevoel neer kunnen zetten. We zijn ook nog volop bezig met make-up tests en casting van extra’s. Het is een 40’s thriller met een vleugje horror!

Met twee in your face genre films op naam die succesvol zijn, vooral in het buitenland, heeft Reinert sponsoring voor zijn film gekregen. Er is onder andere steun van de Noorse ketens FluggerEurospar en Allkopi. Een andere bron van hulp zijn de krijgsmusea in Dombås en Troms. Zij leveren namelijk props uit de tweede wereldoorlog. Dit is nog niet alles want de Foreningen for levende historie levert ook kostuums aan. En last but not least krijgen ze ook steun van de lokale regio Skarnes die waar mogelijk ondersteunt in de totstandkoming van deze film.

Zodra er meer bekend is over The House laat Reinert het ons weten. Hou de website dus goed in de gaten voor meer info en hopelijk ook snel een setfoto. De film zal in ieder geval pas eind 2014 klaar zijn! De bijgeleverde frontimage die voor de promotie van deze film gemaakt is geeft ons een idee over waar deze film heen kan gaan..

sondre

 

 

 

 

 

Mats_Reinhardt8jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

frederik_wolf