THE FLASHBACK FILES – Long Talks With Movie Folks

Je hebt wellicht op verschillende film-sites wel eens interviews gezien met verschillende acteurs en regisseurs. Het is natuurlijk vaak niet mogelijk om het gehele interview te publiceren en deze worden vaak sterk ingekort.

Roel Haanen was lange tijd één van de schrijvers bij zo’n film-site en heeft in de loop der jaren verschillende interviews afgenomen met verscheidene acteurs en regisseurs. Samen met onder andere Mr Horror himself, Jan Doense, Barend de Voogd, Mike Lebbing, Phil van Tongeren heeft Roel Haanen als een hobbyproject de volledige interviews verbatim online gezet in het oorsponkelijke engels. Het resultaat hiervan is THE FLASHBACK FILES.

Op THE FLASHBACK FILES zijn momenteel onder andere interviews te vinden met Morgan Freeman, William Friedkin, Caroline Munroe, John Carpenter, David Cronenberg, John Saxon, David Carradine, Margot Kidder en vele anderen. De lijst van interviews is volgens Roel Haanen nog lang niet compleet. Er zijn nog vele interviews die op de site komen te staan.

Heb je dus altijd al meer willen weten over verschillende acteurs en regisseurs, dan is THE FLASHBACK FILES een geweldige plaats voor filmliefhebbers.