The Dreamlands

dreamlands_keyNa de goed aangeschreven debuutfilm “Die Farbe” komt Huan Vu terug met een nieuwe Lovecraftian film gebaseerd op “The Awakening”. Met “The Dreamlands” brengt Huan Va wederom een verhaal van H.P. Lovecraft op het grote scherm.

The Dreamlands volgt de wees Roland die door een oude man naar een andere wereld wordt geleid. Een wereld gecreëerd door de grootste dromers allertijde in de duizenden jaren van de mensheid. De oude man die Roland naar de wereld heeft gehaald heeft de bedoeling om Roland zijn opvolger als koning te maken. Het lukt Roland echter niet om de donkere schaduw die zijn tragische verleden over hem heeft geworpen.

Roland komt terecht in de strijd tussen orde en chaos en hij krijgt kans om te kiezen of hij de wereld wil redden of juist vernietigen. Kan Roland de keuze maken om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en staat hij op als koning, of brengt Roland de wereld juist naar de afgrond?

De tweede feature-length van Huan Vu is echter nog niet in de maak. Op 14 maart 2014 start een Crowdfunding campagne om de financiele doelen te realiseren. Er is echter al wel een teaser beschikbaar die Huan graag met ons deelt, om ons alvast lekker te maken voor zijn fantasierijke nieuwe film.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over Huan’s laatste project zal dit vanszelfsprekend hier te lezen zijn!

 

dreamlands_by_Elisabeth_Mochner_9

 

 

 

 

 

dreamlands_by_Elisabeth_Mochner_10

 

 

 

 

 

dreamlands_by_Elisabeth_Mochner_3