Stranger Things Experience Utrecht open voor publiek

Vanaf vandaag is de voorheen streng beveiligde Stranger Things Experience op Hoog Catharijne open voor het publiek. In deze experience worden fans van de Netflix serie meegenomen in het Hawkins Lab, waar de serie zich afspeelt. Tijdens de experience zijn er verschillende scenes uit de serie te bewonderen. Deze experience is een eerbetoon aan de populaire Stranger Things serie waarvan het nieuwste, derde, seizoen vanaf vandaag te zien is.

Sinds vrijdag 21 juni is Hoog Catharijne in de ban van mysterieuze experience, die geheel in het teken staat van de populaire Netflix-serie. Negen dagen lang, van 21 juni tot en met 29 juni, werden er over het internet, op de radio en via de televisie puzzelstukjes verstopt waarmee de code ontrafeld kon worden. Op zaterdag 29 juni werd de code ontrafeld door Kiara Arustajir, die hierdoor niet alleen als eerste naar binnen mocht, maar ook de eeuwige roem vergaarde en twee tickets heeft bemachtigd voor de première van Stranger Things in Parijs.

Stranger Things seizoen 3

Het derde seizoen van de populaire serie speelt zich af wederom af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en sommige kinderen hebben een vakantiebaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of ze genieten van de zomervakantie. De vraag is echter hoelang de rustige zomer zal duren.

Stranger Things heeft onder andere 18 Emmy-nominaties ontvangen, waarvan ze er vijf hebben weten te verzilveren. Daarnaast heeft de serie eveneens de SAG Award 2017 gewonnen voor Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama series.

De Stranger Things Experience in Hoog Catharijne in Utrecht is open tot 14 juli. Toegang is gratis.