House Shark

You’re gonna need a bigger house!

Zo luidt de tagline van de nieuwste productie van SRS Cinema. Net wanneer je dacht dat het veilig was om naar huis te gaan verrast SRS Cinema je met de nieuwste productie geïnspireerd op de meest iconische Shark movie ooit!

Al jaren zijn mensen gefascineerd door de ultieme roofdier die de oceanen kent, het kan natuurlijk niet anders dat we het hebben over de ultieme nautische moordenaar; de haai. Het onderwerp van vele horror en over-the-top horror als bijvoorbeeld Sharknado. Maar natuurlijk de bekendste film over het gevaar van haaien in natuurlijk Jaws.

Regisseur, schrijver en producer Ron Bonk brengt met zijn nieuwste productie over een haai in een huis, House Shark, zijn hommage aan de iconische Jaws ten tonele. “Ik heb altijd al een hommage aan deze legendarische film willen doen. Jaws is één van mijn favoriete films aller tijden en ik heb in mijn jeugd zelfs geprobeerd om een vervolg te schrijven voor Jaws. Maar tot nu toe heb ik nooit kunnen vastleggen wat ik met mijn haaien film heb willen doen. In principe is House Shark precies zoals het klinkt, Jaws in een huis.

Maar waar gaat de film dan over? Net wanneer je dacht dat het veilig was om weer naar huis te gaan, ondervindt Frank (Trey Harrison) dat zijn huis aangevallen wordt door een gevaarlijke, maar nog onbekende haaiensoort. Hij roept de hulp in van ’s werelds enige expert op het gebied van House Sharks, Zachary (Michael Merchant) en grauwe real estate agent Abraham (Wes Reid) om de wanhopige missie aan te gaan om zijn leven terug te claimen. Het is Jaws, maar dan in een huis.

House Shark is momenteel bezig met een campagne op Indiegogo op House Shark of Project House Shark  voor limited edition voorverkoop. Voor een bijdrage naar keuze kun je geweldige goodies en merchandise krijgen, met natuurlijk de limited edition Bluray, DVD of zelfs VHS voor de old-school liefhebbers. Hoe groter de donatie, hoe meer goodies en zelfs props te verkrijgen zijn. Naast de merch van Shark House, kun je ook goodies en merch van onder andere She Kills krijgen. Check de sites voor alle verschillende mogelijkheden en check dan natuurlijk ook de facebookpagina: House Shark Facebook Page

Al benieuwd geworden naar House Shark? Bekijk dan de nieuwste trailer!