Scream Queen Debbie Rochon

De titel Scream Queen is aan vele vrouwen binnen de horror gegeven, maar er zijn er een klein aantal die deze titel echt verdienen. Debbie Rochon is iemand die deze titel meer dan verdiend.

Een speling van het lot heeft ervoor gezorgd dat ze in de filmwereld terecht is gekomen. Als extra in de film ‘Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains‘ kreeg ze de smaak te pakken. Haar voorliefde voor genre films heeft haar in contact gebracht met Lloyd Kaufman waar ze veelvuldig mee heeft samengewerkt. Ze heeft meerdere Troma films op naam staan waaronder Terror Firmer, Tromeo & Juliet en vele anderen. Haar IMDB profiel geeft ruim over de 200 films aan als actrice en zelfs één titel als regisseur. Ze heeft daarnaast haar eigen column in Fangoria en is betrokken bij een aantal radio shows. Zij is meermaals op het scherm gestorven en heeft meermaals mogen moorden op het scherm. Debbie Rochon is met trots een Scream Queen!

Tijdens het BUT Film Festival 2013 was zij aanwezig met nieuw werk, maar ook een workshop en haar charismatische verhalen over de genre filmwereld. Ik had de kans met haar te spreken over haar carrière, het festival en natuurlijk de toekomst.