RRFFF 2013 programma is online

AFFICHE-RRFFF2013_2Het Razor Reel Fantastic Film Festival is eindelijk bereid zijn geheimen prijs te geven. Het programma voor het komende festival staat online, maar voor we hierop ingaan, moeten we het eens hebben over de crisis. Jazeker, het is crisis, en we zullen het  allemaal geweten hebben, maar bij Razor Reel geven we daar niet aan toe! En voor het zesde jaar op een rij hanteren we onze prijzen. Zes euro voor een filmticket, 70€ voor een abonnement en voor 25€ mag je vijf films naar keuze bekijken.

En de films. Je zou het niet aangeven dat we onze eigen boontjes doppen. Zonder overheidssteun en met een kleine tussenkomst van de Stad en de Provincie West-Vlaanderen blazen we iedereen weer van z’n sokken met ons programma. Bedankt aan alle sponsors, ook dit jaar zal het RRFFF13 weer niet te stuiten zijn.

Het complete programma is online te raadplegen op www.rrffff.be, maar in een notendop toch dit: het algemene thema is geloof en rituelen als inspiratiebron in de genrefilm. Tevens is er dit jaar ook een focus op Israëlische genrefilms: Goldberg & Eisenberg, Cannon Fodder en uiteraard niet te vergeten, de schitterende film Big Bad Wolves. Deze laatste is van de makers van Rabies, de festivalhit die we twee jaar terug op het RRFFF draaiden en die de eerste Young Blood Awardbinnenhaalde. De zombiekomedie Stalled, The Dead 2: India, Sadik 2, een kleine, maar hoogst vermakelijke Franse horrorproductie, The Curse of Chucky, I Spit on your Grave 2, Bring me the Head of the Machine Gun Woman, Blue Ruin, Sharknado, The Battery, de  XXX-documentaireKink en nog zoveel meer. Tussen de genodigden van dit jaar vind je alvast Aharon Keshales,Navot Papushado, Richard Stanley, Simon Boswell, Kate Shenton, Howard en Jonathan Ford,Robin Enteinger, Richard Stanley, en Patrick Duynslaegher in de jury!

Naast het filmfestival kun je ook terecht op de gratis Fantasy film & boeken beurs, de face-painting-wedstrijd, workshops, lezingen, luisteren naar de Brugse beiaard met een speciale ode aan de filmmuziek in Bells from Hell of ‘s morgens vroeg, terwijl het complete Razor Reel team nog ligt te genieten van een welverdiende slaap, kuieren in onze geliefde stad. Ongelovigen toon berouw, gelovigen sta op en zing Uw psalmen, want dra is het hoogmis en het zal een mooie viering zijn.