Razor Reel Flanders Film Festival Crowdfunding

Razor Reel Flanders Film Festival vraagt uw hulp!

Het Razor Reel Flanders Film Festival (RRFFF) is hét genre film festival van België. Naast een uitgebreid filmprogramma van 30 feature films en 40 shorts, biedt het Razor Reel Flanders Film Festival tevens lezingen, masterclasses, seminaries, educatieve activiteiten en randactiviteiten rond de genre films. Ofwel: voor de genreliefhebber is het Razor Reel Flanders Film Festival hét festival!

De voorgaande jaren heeft het festival steeds plaatsgevonden in de Brugse Cinema Liberty, maar door sluiting van deze locatie zal het festival moeten verplaatsen naar de auditorium van het St. Lodewijks College. Helaas brengt dit natuurlijk veel meer kosten met zich mee, zoals de huur van een divers arrangement aan noodzakelijk apparatuur. En dit is dan ook de reden dat het Razor Reel Flanders Film Festival steun vraagt bij het aankopen van technische materiaal. Hiervoor heeft het festival een crowdfunding opgezet met natuurlijk leuke beloningen voor de donateurs. Dit kan variëren van een drankje tot aan een abonnement voor alle films en zelfs een VIP-overnachting in een 4-sterrenhotel.

Kijk voor meer informatie op: Crowdfunding Razor Reel en natuurlijk op de website van het Razor Reel Flanders Film Festival: Razor Reel.be