Prijsvraag The Personal History Of David Copperfield

Cultzine TOTF mag samen met Triple P Entertainment in deze tijden vol onzekerheid voor wat entertainment zorgen. We hebben hiervoor in samenwerking met Triple P Entertainment een prijsvraag waarmee een DVD of een Blu-ray te winnen is van de film The Personal History of David Copperfield.

The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Natuurlijk geven we de prijs niet zo maar weg, je moet er wel wat voor doen. Om kans te maken op de prijs moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Met welke serie is Dev Patel doorgebroken?

Stuur je antwoord voor 19 januari in een PB via Facebook.