Prijsvraag Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Cultzine TOTF mag samen met Triple P Entertainment in deze tijden vol onzekerheid voor wat entertainment zorgen. We hebben hiervoor in samenwerking met Triple P Entertainment een prijsvraag waarmee twee keer een DVD te winnen is van de film Helmut Newton: The Bad and the Beautiful.

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful vertelt het bijzondere verhaal van één van de meest iconische fotografen van de 20e eeuw. Van zijn kinderjaren in het onbegrensde Berlijn, tot zijn artistieke hoogtijdagen in Frankrijk. Het onderzoeken van de vrouwelijke vormen werd zijn signatuur en maakte hem onsterfelijk tot op de dag van vandaag. Zijn unieke en provocerende portretten, waarin vrouwen altijd de drijvende kracht waren, werpen nog steeds vragen op: zette hij hen neer als krachtige subjecten, of waren zij vooral het geseksualiseerde object van zijn mannelijke blik? Naast de prachtige foto’s van Helmut Newton, wordt de documentaire afgewisseld met intieme interviews van onder andere Grace Jones, Charlotte Rampling, Isabella Rossellini en weduwe June Newton over zijn leven en erfenis aan de fotografie.

Natuurlijk geven we de prijs niet zo maar weg, je moet er wel wat voor doen. Om kans te maken op de prijs moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Wat was de andere naam van Helmut Newton’s weduwe?

Stuur je antwoord voor 24 februari in een PB via Facebook.