Pathé trakteert: 2 weken lang een filmcadeau voor thuis.

Nu de maatregelen omtrent de COVID-19 epidemie weer aangescherpt zijn en de bioscopen weer tijdelijk gesloten zijn trakteert Pathé opnieuw heel Nederland met Pathé Thuis. Gedurende veertien dagen vanaf vandaag krijgen Nederlanders iedere dag een film cadeau die thuis via Pathé Thuis te kijken is. Het gaat om 14 films, waaronder Hotel Mumbai en Booksmart. Op deze manier kunnen Nederlanders de woonkamer omtoveren in een thuisbioscoop.

In de aankomende twee weken wordt om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film aangeboden wordt. De film is dan enkel op de dag zelf beschikbaar om te kijken. Om nog een extra dimensie te geven aan het bioscoopgevoel maakt Pathé ook het ontwerp van de popcornbak beschikbaar. “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers”, aldus Commercieel Directeur Pathé Doron Kurz.

Deze actie is een vervolg op de actie die eerder dit jaar in april is opgezet, toen de bioscopen vanwege COVID-19 gesloten werden. Er is massaal gebruik gemaakt van deze actie; ruim 1 miljoen zijn thuis via Pathé Thuis bekeken. Kijk voor meer informatie op de social media kanalen (Facebook en Instagram) van Pathé en van Pathé Thuis (Facebook en Instagram).