Over

Top of the Flops (TOTF) is al meer dan 10 jaar een begrip voor liefhebbers van eigenwijze films. Wat begon als een eenmansproject met enkele recensies is uitgegroeid tot ruim 1000 recensies, tientallen interviews, evenementverslagen, diverse andere artikelen en een vast team van meer dan 10 personen. Muziek, stripboeken, comics, games en zelfs theater is ons inmiddels niet meer vreemd en ook Film-Art en filmmuziek zijn hier te vinden. Top of the Flops is tegenwoordig veel meer dan alleen een site voor films waar Toppers en Floppers worden besproken. Om dit kracht bij te zetten gaat Top of the Flops vanaf 2016 verder onder een vernieuwde naam, te weten Cultzine TOTF.

Naast de diverse artikelen is Cultzine TOTF een partner van het BUT Film Festival en van Zeno Pictures. Wij bespreken op onze eigenzinnige manier hun films en promoten deze waar mogelijk. Dankzij deze promotie zijn quotes van ons op diverse DVD uitgaves verschenen en kun je interviews en DVD extra’s van onze redacteur Frank Schonewille op diverse DVD’s vinden.

Verder is Cultzine TOTF ook als TOTF Producties in 2011 de filmwereld ingegaan. De eerste film is Tukker Zombies, een zombie stoner comedy. Na deze korte film zijn er een aantal andere korte filmprojecten gemaakt en staat TOTF Producties niet stil.

Wij hebben daarnaast een uitgebreid netwerk opgebouwd van filmmakers, acteurs, schrijvers en andere belangrijke personen binnen ons genre. Dus heb je vragen, zoek je hulp, wil je je eigen film promoten, enzovoorts, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Last but not least zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die vrijblijvend mee willen werken. Voor meer informatie hierover stuur een mailtje naar info@totf.nl