Nieuws uit de ondergrond april 2014

wwih_backLance Polland is zijn nieuwe film ‘Werewolves in Heat‘ aan het afronden en heeft daarvoor jouw hulp nodig. Alles is al gefilmd, alleen de post productie moet nog afgerond worden en daar is geld voor nodig. Lance heeft 35 exclusieve thirts beschikbaar gesteld en voor dat bedrag maakt hij zijn film af. Wil je ook een exclusief shirt, bestel er dan snel één. Op is op!

Werewolves in Heat wordt door Lance omschreven als ‘American Pie‘ meets ‘The Hangover‘ met een vleugje ‘Sons of Anarchy‘. Deze horror comedy heeft een rol weggelegd voor niemand minder dan Ron Jeremy, je kan dus ongeveer raden wat je kan verwachten.

 —

Ook Huan Vu is bezig met zijn film ‘The Dreamlands‘. Hij is nog bezig met de crowdfunding, maar dat doet natuurlijk niets aan deze film af. Timo Vuorensola, bekend van Iron Sky ondersteund het team om de campagne te laten slagen. Huan stelt veel beschikbaar voor zijn backers,  dus kijk snel op zijn IndieGoGo pagina.

The Dreamlands is de eerste verfilming van H.P. Lovecraft‘s ‘Dream Cycle‘. Het ziet er naar uit dat dit één van de meest ambitieuze en omvangrijkste independant producties ooit kan worden.

Dreamlands_indiegogo_2014

Werewolfs_in_heat_funding_2014