Nieuwe data Heroes Made in Asia bekend.

Vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen is besloten om het Heroes Made in Asia event uit te stellen en te verplaatsen naar 15 en 16 augustus.

De eerste editie van dit nieuwe evenement in Nederland is vanwege de herziene en aangescherpte maatregelen verplaatst van 23 en 24 mei naar 15 en 16 augustus. Deze keuze is gemaakt nadat bekend werd gemaakt dat er tot 1 juni 2020 geen evenementen meer gehouden mogen worden in verband het Coronavirus COVID-19.

“Vanzelfsprekend volgen wij de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid en dat betekent dat Heroes Made in Asia van mei naar augustus verschuift. Dit doen wij met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar de eerste editie heeft toegeleefd. Naar aanleiding van deze maatregel hebben wij daarom het evenement verplaatst naar 15 en 16 augustus, want uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van al onze bezoekers, exposanten, vrijwilligers en andere aanwezigen altijd voorop. Bovendien bieden wij onze bezoekers ook graag iets om weer naar uit te kijken”, verklaart Boet Havenaar, Head of Events van Heroes Made in Asia. 

Op 23 en 24 mei zou de eerste editie van het Heroes Made in Asia plaatsvinden in de Evenementenhal in Gorinchem. Het event richt zich op de liefhebbers van cosplay, manga, animé, games, sports, music en food. “We snappen dat de verplaatsing een teleurstelling is voor alle betrokkenen die er met ons een succesvolle lancering van wilden maken. Tegelijkertijd hopen we dat onze fans er naar uitkijken om de eerste editie alsnog samen te gaan vieren op 15 en 16 augustus.”

Reeds aangeschafte tickets voor het event zullen automatisch worden overgezet naar de nieuwe data en de bezoekers die al een ticket hebben aangeschaft worden per e-mail hier verder over geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op: made-in-asia.nl