Netflix onthult officiële trailer Ares

Netflix is een waar walhalla voor liefhebbers van films en series. De Streaming Service heeft al miljoenen abonnees wereldwijd en dat houdt dus ook in dat er steeds meer content op moet komen om de vele kijkers tevreden te houden.

Het zijn al lang niet meer alleen de Amerikaanse series die op de Streaming gigant te zien zijn. Er komen ook steeds meer films en series op uit verschillende landen en natuurlijk zo ook Nederland.

Vanaf 17 januari 2020 is de nieuwe serie Ares te zien op Netflix en daar is nu een officiële trailer van gelanceerd. Dit maakt Ares de eerste Netflix Original van Nederlandse bodem.

Ares

Ares is een acht-delige psychlogische horrorserie waarin beste vrienden Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot) worden uitgenodigd om toe te treden tot een geheim studentengenootschap in Amsterdam. In dit genootschap worden Rosa en Jacob ondergedompeld in de wereld van macht en rijkdom. Maar zoals wel bekend is: alles heeft zijn prijs.

Ares wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven door Winchester McFly (Bankier van het Verzet, Smeris): Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Joost Reijmers, Matthijs Bockting, Pieter van den Berg en Sarah Offringa. De serie is gemaakt door productiebedrijf Pupkin en geproduceerd door Pieter Kuijpers (Van God Los, Feuten, TBS), Iris Otten en Sander van Meurs. De cast bestaat verder uit Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Minne Koole, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda.