Netflix & Chill CineCrowd

Netflix and chill they said.  It would be fun they said.

Dit is de quote die filmmaker Michael Middelkoop inspireerde voor de korte horrorkomedie Netflix & Chill.

Na maandenlang flirten en apps versturen, krijgt een jongen eindelijk het bericht waar hij op wachtte: het meisje van zijn dromen vraagt hem langs te komen. Haar ouders zijn een weekendje weg en ze heeft zin in Netflix & chill. Terwijl de avond vordert, beseft een jongen die dacht te scoren dat er iets heel anders op het spel staat dan zijn maagdelijkheid.

De thematiek die deze korte film laat zien geeft ons een blik in wat er kan gebeuren als je doorslaat in je digitale verslaving. We zijn zo gewend om alles te kunnen zien en horen wanneer we maar willen, waar we maar kunnen dat het gerust een verslaving genoemd mag worden.

plaatje-storyboard_0

Netflix & Chill is geselecteerd voor ‘Pitchen op het Plein’, een initiatief van het VSB fonds, ShortsTV, Pleinbioscoop Rotterdam en Cinecrowd. Naast een startkapitaal, zal de korte film een Europese TV distributiedeal krijgen als ze de 100% halen! Je kan ze al steunen met een minimaal bedrag van €15. Daarbij kun je ook nog eens op een leuke manier bij de film betrokken raken. Ga naar deze pagina en steun deze film!

Wil je op de hoogte blijven, volg Netflix & Chill dan vooral ook op Facebook.