Nederhorror Bestemming Bereikt gaat in première

1484170_1606428852939131_5486407327277596538_nVrijdag 8 juli gaat de film Bestemming Bereikt bij ATP Studios in première. Deze première is alleen voor genodigden, maar na deze première komt ook snel een release datum voor de digitale release!

Bestemming Bereikt is een uit de hand gelopen schoolopdracht van Ivar Tillema en Giel Rozilio die mede via CineCrowd tot stand is gekomen.

SYNOPSIS

De stoere politieagent Johan van de Veer schrikt op een nacht wakker in zijn dienstauto door twee kwajongens die het communicatiekanaal verstoren. Als de kwajongensstreek omslaat in een serieuze noodkreet, wordt de verbinding verbroken en verkeren de jongens in nood.

Johan probeert tevergeefs weer contact te leggen met de jongens. Als Johan’s navigatiesysteem door een onverklaarbare reden de oude bioscoop als locatie aangeeft, besluit Johan een kijkje te gaan nemen.

Als hij de bestemming heeft bereikt en de bioscoop in gaat, wordt terugkeer naar zijn oude vertrouwde leven nooit meer mogelijk. Terwijl de kwajongensstreek ruimte maakt voor een psychisch spel tussen leven en dood, maakt zijn stoerheid voor het eerst ruimte voor leven in doodsangst.

Hou de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie