Mr. Horror’s Halloween Horror Show 2018

September is al weer bijna voorbij en dat betekent dat oktober voor de deur staat. Voor de horror-fans betekent dit dat het weer bijna tijd is voor Halloween.

Halloween is natuurlijk dé gelegenheid om lekker een avondje te griezelen in de bioscoop en ook dit jaar is dat weer mogelijk met de Mr. Horror’s Halloween Horror Show. In de nacht van 27 op 28 oktober kun je weer heerlijk genieten van een nacht vol rijkelijk vloeiend bloed, nagelbijtende spanning en gitzwarte humor in deze 10de editie van de Halloween Horror Show. Niet alleen het majestueuze Pathé Tuschinsky in Amsterdam zal in het teken staan van deze horrormarathon. Deze show is tevens te bewonderen in verschillende theaters en bioscopen door het land.

Mr. Horror himself, Jan Doense zal bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de kick-off verzorgen en presenteert het gehele programma in Pathé Tuschinsky Amsterdam. Dit maal kun je voor de Halloween Horror Show terecht in verschillende steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Arnhem onder andere.

Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten tijdens Mr. Horror’s Halloween Horror Show? En nacht als deze vraagt natuurlijk om goede horror films.

In He’s Out There van Quin Lasher staat er een gemaskerde psychopaat op Lauren en haar twee dochtertjes te wachten bij een huisje aan het meer. De gemaskerde man lokt de kinderen het bos in en dan volgt er een strijd om te overleven.

In Boarding School van Boaz Yakin wordt de 12-jarige Jacob naar een kostschool gestuurd voor “unieke kinderen”. Deze school wordt gemanaged door een bizar echtpaar. Nadat er lijfstraffen worden uitgedeeld en er zelfs een lichaam gevonden wordt, beseft Jacob dat er iets duisters aan de gang is.

Voorafgaand aan Boarding School zal de 6 minuten durende Salvatore van Maarten Groen vertoond worden.

Bezoek voor meer informatie over de films, de deelnemende bioscopen en theaters en het filmprogramma www.horrorshow.nl