Undead Pool

Poster voor de film "Undead Pool"

Undead Pool

NR 78 min - Horror, Foreign
Your rating:

Country:   Japan
Language:  Japanese
Release Date:  2007
Director:  Kôji Kawano
Runtime:  1 h 18 min
Writers:  Satoshi Ôwada


Ja. wat kan ik hier over zeggen? Eigenlijk maar één ding: een goede slechte film! Voeg slechte effecten en een verhaal wat nergens op slaat samen en je krijgt, in dit geval, een hilarische film om naar te kijken.

Waar de film over gaat:

Op de school waar Aki (Sasa Handa) naar is overgeplaats, worden de leerlingen verplicht gevaccineerd tegen een nieuw virus. Wat de leerlingen niet weten, is dat dit een experiment is van de dokter om alle leerlingen in zombies te laten veranderen. De enigen die hier geen last van hebben zijn de meisjes van het zwem-team (vanwege het chloor in het water) en Aki (omdat Aki niet gevaccineerd is). Na een tijdje breekt op school de hel los en vliegen de rubberen ledematen in het rond en al het bloed spuit er uit. Over het algemeen ziet digitaal bloed er beter uit dan het bloed wat in deze film wordt gebruikt.

Dit is één gedeelte van de film. Het andere gedeelte gaat als volgt:

De getrainde “waterassassin” Aki is weggelopen van de gestoorde dokter, omdat ze er achter is gekomen dat ze een normaal leven wil leiden. Ze vlucht naar een andere school waar ze Sayaka (Yuria Hidaka) ontmoet. Sayaka blijkt precies dezelfde wond en dezelfde moedervlek te hebben als dat Aki heeft. Zij is net als Aki gevlucht van de dokter. Het verhaal dat Sayaka vertelt gaat over het seksuele misbruik door de dokter. Dit verhaal is voor Aki een bekend verhaal en zij besluit om tussen het aanvallen van de zombies door, de dokter te stoppen.

Zoals ik al gezegd heb, is dit een film met slechte effecten en een verhaal wat nergens op slaat, maar ideaal om met vrienden te kijken. Voor de perverts onder ons zijn er twee lesbische schoolmeisjes die de liefde bedrijven.

Joshikyôei Hanrangun is trouwens het vervolg op “Zonbi Jietai”, “Zombie Self Defense Force, maar heeft geen enkele link met deze film.