Arrow

Arrow

42 min - Action, Fantasy, Science Fiction, Drama, Adventure, Crime, Series
Your rating:

Language:  English
Release Date:  2013
Runtime:  0 h 42 min


Tagline: One more will discover who hides under the hood

DOOR VANESSA RIDDER | Bijzonder en het tegenovergestelde van het typische superhelden beeld. Arrow, gespeeld door acteur Stephen Amell, is zeker niet vervelend om naar te kijken, sowieso een pluspunt maar ook het acteerwerk is ontzettend goed. Hij neemt je mee in zijn verhaal. Een verhaal dat in eerste instantie misschien doet denken aan een soort survival reeks maar er zit zoveel meer achter.

In het eerste seizoen zien we hoe miljardair Oliver Queen vermist is na een schipbreuk en vijf jaar door familie en vrienden word doodgewaand. Elk seizoen komt er weer een puzzelstuk vrij om tot ontdekking te komen wat er in die vijf jaar met Oliver Queen gebeurd is. Hoe hij overleefd heeft. Het is niet alleen dat Oliver Queen een superheld is en dat hij strijd tegen het onrecht levert. Hij neemt je ook mee in zijn verdriet, zijn emotionele reis om te overleven en hoe hij Arrow is geworden.

Arrow vind ik anders dan de meeste superhelden series of films. Er wordt een verhaal verteld, maar het komt echt binnen. Het ziet er ook realistisch uit en voelt niet aan als onwerkelijk of nep. Conclusie, hou je van actie en spanning maar ook van een goed verhaal, dan is dit zeker een aanrader voor zowel mannen als vrouwen.