Make your own Horror House

Als liefhebber van horror films weet je het, de setting is net zo belangrijk als het monster. Een goede setting van vooral de oudere horror films is natuurlijk een passend huis, al dan niet haunted! De horror reeks Houses of Doom, House vele andere reeksen hebben een hoofdrol weggelegd voor een atmosferisch huis. Je zou er als horror fan misschien niet direct willen wonen, maar een miniatuur huis past misschien wel bij de collectie. Nu is het een hels karwei om zomaar even een miniatuur huis te bouwen, zelfs het customizen van een kant en klaar bouwpakket kan al een hele opgave zijn. Gelukkig voor ons is er Ray Keim, een USA based designer die props en modellen maakt voor Universal Studios.

Voor de liefhebbers heeft hij paper model versies van zijn ontwerpen gemaakt die vrij gedownload kunnen worden. Je mag ze zelfs op je eigen website gebruiken en delen, als je hem maar de verdiende credits geeft.

Wil je zelf ook aan de slag? Ga dan naar Haunted Dimensions en download het gewenste model. Tip vooraf; print het op dik papier, dit komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Deel ook gerust  de eindresultaten met ons!