Maar één letter verschil

Het idee was om een letter van een film weg te halen en dan een korte omschrijving van deze nieuwe film te geven. Zo ontstond Obocop, Lord of the Rigs en meer. Schrijver en illustrator Austin Light heeft dit idee naar het volgende level getrokken door elke dag niet alleen zo een nieuwe film te bedenken, maar er ook een schets bij te maken. Bekijk hieronder het resultaat en kijk ook zeker op de website van Austin voor meer geweldig werk.

 

 1. Obocop: Het verhaal hoe een agent door zijn post traumatische stress heen weet te komen en moet leren omgaan met zijn implantaten met hebulp van het sexy geluid van de obo.
 2. Rave: Eén roodharige Schotse meid. Eén dansvloer. Eén onvergetelijke avond.
 3. Men: Een pensioengerechtigde leraar helpt een robuuste Canadees om te gaan met zijn woede als hij zijn verleden onder ogen komt. Met Patrick Stewart en Hugh Jackman
 4. Finding Emo: Een onhoudbare tienervis rent weg van huis. Zijn vader denkt erover na om hem te zoeken.
 5. Jurassic Par: Twee dinosauriërs gaan eropuit om te bewijzen dat ze meer dan moordmachines zijn. Dankzij een fout in het regelement krijgen ze een plek in de PGA tour en golven ze zich een weg naar de top van de voedselketen.
 6. Fight Cub: Wanneer ontbossing dreigt vecht één strijdlustige beer terug
 7. Harry Otter: Een jongeman gaat op zoek naar wie en wat hij is. Magie gegarandeert.
 8. Aging Bull: Een stier van een bokser komt uit pensioen voor één laatste gevecht. Hij verliest.
 9. Pup Fiction: Twee gangster hit dogs gaan achter de poedel die een slecht stuk over hun baas heeft geschreven.
 10. Pretty in Ink: De grauwe 2014 remake van de jaren 80 klassieker. Zo goed als dezelfde film, maar dan met meer zieke tattoos.
 11. T.: Een jongen vindt een alien gekleed in juwelen die alleen in agressieve goedbedoelde slang spreekt.
 12. Mr. and Mrs. Sith: Twee Jedi verlaten de orde voor liefde. Ze schieten ook met bliksem uit hun handen omdat dat gewoon cool is.
 13. Star Wars: A New Hoe: Een boerenjongen die kennelijk zand kweekt vervult zijn lot om de eerste boer te zijn die de kessel marathon in 12 parsecs voltooid.
 14. Beauty and the Beat: Wanneer een heks haar beste vriend in een chille boombox verandert besluit Belle om mee te doen met ‘France’s Got Talent’. Ze vernedert haar tegenstanders.
 15. Ad Max: In een apocalyptisch woestijn landschap is er maar één man die water verkoopt en hij laat het er ook nog eens sexy uitzien.
 16. The Princess Ride: Na jaren van elkaar gescheiden te zijn zijn ze eindelijk weer samen om te ontdekken dat ze niet houden van de persoon die de ander is geworden. Geproduceed door Adam Sandler.
 17. Ron Man: Een ontevreden regeringsbeambte bouwt een robotpak in zijn garage om de regering waar hij voor werkt te stoppen om meer weer te doen.
 18. Dive: Ryan Gosling in de rol van een mysterieus aantrekkelijke duikinstructeur die betrokken raakt in zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij heeft zo’n beetje 12 nieuwe zinnen in de hele film en stompt ook nog eens en haai naar zijn einde!
 19. The Fat and the Furious: Nadat een stelletje schorriemorrie zijn mooie car jatten raakt Jerry in een waanzinnige eet depressie. Hij is echter wel super strak voor het vervolg.
 20. Man on Fir: De pacific northwest versie van Tarzan
 21. Scram: Een dief met een voorliefde voor masker blijft maar op heterdaad betrapt worden.
 22. Oh Bother, Where Art Thou?: Veroordeeld crimineel Winnie ontsnapt uit de gevangenis met zijn maatjes Teigetje en Knorretje. Ze trekken door stad en land op zoek naar zijn verloren honingpot.
 23. Lord of the Rigs: Het verhaal over één man en zijn ongezonde obsessie met zijn truck.

Bekijk hier meer werk van Austin: