Locke & Key; vanaf 7 februari op Netflix

Vanaf 7 februari 2020 is de nieuwe serie Locke & Key wereldwijd te zien op Netflix. De serie, gebaseerd op de gelijknamige comic-serie van Joe Hill en geïllustreerd door Gabriel Rodriguez.

De drie Locke kinderen, Nina Locke (Darby Stanchfield), Bode Locke (Jackson Robert Scott) en Tyler Locke (Connor Jessup) keren samen met hun moeder terug naar hun ouderlijk huis na de mysterieuze moord op hun vader. In het mysterieuze huis, ookwel de Keyhouse genoemd, vinden ze magische sleutels die een link lijken te hebben met de mysterieuze moord op hun vader. Terwijl de kinderen de verschillende sleutels ontdekken en hun bijbehorende unieke krachten, ontwaakt er een mysterieuze demoon die niet rust totdat hij alle sleutels in zijn bezit heeft.

Locke & Key is de nieuwe serie van Carlton Cuse, bekend van onder andere Lost en Bates Motel, en Meredith Averill, bekend van The Haunting of Hill House. Het is een coming-of-age mysterie over liefde, verlies en de veelal onverwoestbare band tussen familie.  Locke & Key is vanaf 7 februari 2020 wereldwijd te zien op Netlix.