Legendarische worstelaar Bret “The Hitman” Hart in The Tales From The Dead Zone

bret_hartLegendarische WCW en WWF/WWE worstelaar Bret “The Hitman” Hart speelt een rol in de nieuwe horror The Tales From The Dead Zone, van regisseur Barry J. Gillis.

Hart zal de rol van Privédetective Tom Jenkings, een eenmans-sloopploeg die zich niet altijd aan de regels houdt op zich nemen.
“Ik heb de rol van Jenkings geschreven met Hart in gedachten en ik ben blij dat Hart geaccepteerd heeft. Bret Hart is een geweldige acteur, aldus regisseur Barry J. Gillis.

The Tales From The Dead Zone gaat over een lijkschouwer die zich inbeeldt hoe de levens van slachtoffers van een vreselijk auto-ongeluk zouden zijn geweest. Acteur Kim Sønderholm kijkt er naar uit om de lijkschouwer te spelen. “Ik kijk er naar uit om naar Canada te vliegen. Ik heb goede dingen gehoord. Ik vind het geweldig om zulke op-het-lijf geschreven rollen te spelen. De gedachten van de lijkschouwer zijn behoorlijk twisted door al het dood waar hij tijdens zijn werk mee geconfronteerd wordt. Hij heeft dus een levendige fantasie die wel eens op hol wil slaan,” grinnikt Sønderholm.

Ook Dakota House, ster uit de langlopende Canadese serie North of 60. House is verder bekend van One Dead Indian, Dreamkeeper en nog vele andere films. Len J. Phillips, Madison Nyenhuis, Ken Campbell, Maria Parker, Terrence Van Camp en Holly Reiter ronden de cast af.

De getalenteerde Corey Feldman en zijn bandleden Corey’s Angels hebben ook een speciaal optreden in de film.

De anthology bevat de verhalen Legend Of The Peoples Demon, End Game, Rock Star Legacy, Rope A Dope en Burt The Sailor. Het eerste vehaal in de Anthology; Legend Of The Peoples Demon is gefilmd en momenteel in Post-Production.

Regisseur Barry J. Gillis’ House Of Many Sorrows, met Ginger Lynn Allen, Tom Malloy en Kim Sønderholm, is net uit Post-Production en zal binnenkort zijn ronde maken tijdens Film Festivals wereldwijd en zal in 2017 beschikbaar zijn voor het grote publiek.

Tales From The Dead Zone zal in December verder gaan met opnames in Edmonton, Canada. De film zal naar verwachting laat in 2017 klaar zijn voor wereldwijde distributie.