Kickstart 13 Monsters

Rotterdams design- en marketingbureau Twisted Stranger brengt een nieuw gezelschapsspel op de markt middels een Kickstarter campagne.

Internationaal design- en marketingbureau Twisted Stranger brengt binnenkort een nieuw gezelschapsspel Thirteen Monsters uit. Thirteen Monsters is een “Battle Memory” gezelschapsspel waarin geheugen, geluk, tactiek en charisma samenkomen in een gezelschapsspel voor zowel jong als oud.

Thirteen Monsters is een spel die klassieke elementen uit gezelschapsspellen combineert met moderne elementen als Health Points en Attack Power, die je misschien eerder videogames zou verwachten, in een prachtig vormgegeven spel voor 2 tot 8 spelers.

Voorliefde voor Monsters

Thirteen Monsters draait om het vormen, versterken en vernietigen van monsters gecombineerd met elementen uit dobbelspellen en memory, waar iedereen wel bekend mee is. Dit maakt het spel gemakkelijk om uit te leggen aan nieuwe spelers, aldus Rens Willemsen (oprichter en art-director van het Rotterdamse design- en marketingbureau). “Het team heeft een duidelijke voorliefde voor Monsters”

Kickstarter

Om Thirteen Monsters te verwezenlijken heeft Twisted Stranger een Kickstart campagne opgezet waar de backers voor een donatie leuke goodies, honorable mentions en andere merch (en natuurlijk het spel) kunnen krijgen als beloning voor hun steun.

Kijk voor meer informatie over het spel op de site van 13monsters en natuurlijk op de Kickstart campagne