Imagine Limited Edition

imagine_fantastic_film_festival_banner.previewVoor het eerst organiseert Imagine Film Festival dit jaar een fantastische eendaagse wintereditie. Zaterdag 6 december 2014 worden er onder de titel Imagine Limited Edition zeven films vertoond in EYE.  In het programma is onder andere de 4K gerestaureerde horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre van Tobe Hooper opgenomen.

Aangezien er het hele jaar door zoveel goede films uit komen is het zonde dat het Imagine Film Festival maar één keer per jaar is. Vooral de films die vóór april uitkomen en toch erg geschikt zijn voor het festival vallen vaak buiten de boot. Juist om deze reden wil Imagine een mooie selectie aan films in festivalsfeer aan bieden, om alvast in de sfeer te komen voor 2015.

Zaterdag 6 december wordt er tijdens het Imagine Limited Edition vanaf 10:00 uur tot na middernacht een zevental films vertoond, waaronder de Nieuw-Zeelandse mockumentary What We Do In The Shadows, de Noorse thrillercomedy In Order Of Disappearance en een eenmalige vertoning van de op 4K gerestaureerde horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre. De overige vier films worden binnenkort bekend gemaakt, maar je kunt een geweldige dag in EYE tegemoet zien. Het volledige programma wordt bekend gemaakt op 10 november 2014 en de voorverkoop start op 17 november via de website van EYE https://www.eyefilm.nl/

 

what_we_do_in_the_shadows_poster