Holland Animation Film Festival, Nederlands grootste Animatie Film Festival!

hafflogoOp woensdag 18 maart 2015 gaat alweer de 18de editie van het Holland Animation Film Festival van start in Utrecht. Nederlands grootste animatie film festival viert dit jaar ook nog eens haar 30ste verjaardag!

Het Holland Animation Film Festival brengt vele hoogtepunten op het gebeid van animatie met innovatieve shorts, interessante cross-overs naar beeldende kunst en vele spraakmakende features naar verschillende locaties in Utrecht!

Maak tijdens het festival kennis met animatie als kunstvorm met vele verschillende installaties waarvan enkele zelfs al vanaf 3 maart 2015 te zien zijn in het nieuwe Stadskantoor van Utrecht.

De Canadeze Pierre Hébert reist voor zijn indrukwekkende project Places And Monuments de gehele wereld rond voor de verkenning van anonieme menigten, alledaagse voorvallen en natuurlijk monumenten. Speciaal voor Utrecht werkt hij aan een installatie in het kader van Le Tour Utrecht. Animatie gecombineerd met live-action in het teken van de start van de Tour de France vanuit Utrecht en het parcours staat centraal bij zijn installatie in het nieuwe Stadskantoor (Stadsplateau).

Het Holland Animation Film Festival is zeker een aanrader voor de liefhebber!

Bezoek www.haff.nl voor meer informatie over het festival.