Heroes Made in Asia – Aziatische popcultuur in Nederland

Nederland heeft er een nieuw pop-event bij: Heroes Made in Asia. Heroes Made in Asia staat geheel in het teken van de Aziatische popcultuur, zoals manga, animé, Aziatische cuisine, gaming en natuurlijk cosplay!

Hoewel het Heroes Made in Asia al een aantal jaren een fenomeen is in België, komt het event geheel gewijd aan de Aziatische popcultuur in 2020 voor het eerst naar Nederland. 23 en 24 mei wordt de Evenementenhal in Gorinchem omgetoverd tot een must voor liefhebbers van manga, animé, gaming en cosplay, met bijvoorbeeld Cosplay Contest in samenwerking met Hype Creations.

Heroes Made in Asia laat je onderdompelen in van alles wat met de Aziatische popcultuur te maken heeft. Je kunt tijdens het Heroes Made in Asia deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten, er komen verschillende artiesten die je als fan kunt ontmoeten en vergeet natuurlijk niet de verschillende stands met merchandise en collectibles, wat de verzamelaar natuurlijk niet kan missen.

Een belangrijk onderdeel van Heroes Made in Asia is het cosplayen en daarvoor wordt er in samenwerking met Hype Creations een Cosplay Contest gehouden met geldprijzen tot maar liefst €1.000,-

Kijk voor meer informatie en updates over de verschillende activiteiten op made-in-asia.nl