Heroes Dutch Comic Con uitgesteld naar 19 & 20 juni 2021

Vanwege de maatregelen omtrent de COVID-19 epidemie is besloten om de jubileum-editie van het Heroes Dutch Comic Con van 21 en 22 november te verplaatsen naar 19 & 20 juni 2021.

 “In de afgelopen dagen is het sentiment onder de exposanten en bezoekers dusdanig veranderd, dat besloten is om het event niet door te laten gaan; de prioriteit ligt bij de veiligheid van de bezoekers. Hoewel het voor zowel de organisatie als de fans een grote teleurstelling is, wil de organisatie de 10e editie van het Heroes Dutch Comic Con graag groots vieren”, aldus de organisatie.

Hierdoor heeft de organisatie van Heroes Dutch Comic Con besloten om de jubileum-editie te verplaatsen naar juni 2021, waar de organisatie goede hoop heeft om het met de fans te kunnen vieren.

Bewaar je ticket, geniet later

‘Bewaar je ticket, geniet later’ is een initiatief dat in het leven geroepen is om allerlei organisaties uit de culturele sector te beschermen tegen de enorme economische impact van het coronavirus. Om Heroes Dutch Comic Con voort te kunnen laten bestaan, heeft HDCC in juli voor het eerst een beroep op de fans gedaan met deze regeling. Gelukkig hebben de meeste van de fans hier gehoor aan gegeven door hun kaartjes te behouden. Met deze verplaatsing hoopt de organisatie wederom dat de fans hun tickets willen behouden voor de nieuwe datum, zodat de organisatie nog vele edities van HDCC in de toekomst kunnen organiseren!

Wat houdt dit in voor de bezoekers?

Heroes Dutch Comic Con begrijpt als geen ander hoe vervelend het is dat de jubileumeditie van HDCC wederom verplaatst moet worden. De tickets blijven gewoon geldig voor de volgende editie, ongeacht wanneer ze gekocht zijn. Je kunt dus met jouw tickets gewoon naar HDCC komen op 19 en 20 juni 2021 in Jaarbeurs Utrecht. Mocht dit geen optie zijn, dan zijn er twee mogelijkheden. Lees onderstaande informatie goed door, voordat je een keuze maakt! 

Als je je tickets niet wilt bewaren voor de nieuwe datum van HDCC, wordt er geadviseerd om een voucher aan te vragen. Je ontvangt dan het volledige bedrag van jouw order in een krediet dat je later kunt gebruiken om één van de Heroes events te bezoeken. Je ontvangt de vouchercode binnen 30 dagen na het verstrijken van de deadline. De voucher blijft geldig tot en met 1 juli 2022.

Als je echt niet naar HDCC kunt komen en je liever ook geen voucher aan wilt vragen, dan is het ook mogelijk om een restitutie van jouw order aan te vragen. Hiermee wordt het volledige bedrag van jouw order teruggestort op de rekening die je hebt gebruikt bij de bestelling. 

Heb je vragen over de tickets, kijk dan ook op de FAQ van Heroes Dutch Comic Con.