Heroes Dutch Comic Con Spring Edition

23 en 24 maart is het weer zover! Dit weekend transformeert Jaarbeurs Utrecht in de grootste Comic Con van Nederland. Het Heroes Dutch Comic Con is al een aantal jaren de grootste en meest gerenommeerde Comic Con van Nederland.

Tijdens deze conventie is er voor elk wat wils. Van een grote Dealerroom, waar je leuke goodies en merchandise kunt halen; tijdens de conventie zul je weer veel cosplay tegenkomen en is er ook de mogelijkheid om verschillende acteurs te ontmoeten. Maar wat zou een Comic Con nu zijn zonder de comics?

Tijdens Heroes Dutch Comic Con is er natuurlijk weer een Comic Area, waarin je niet alleen comics kunt kopen, maar waar ook verschillende exposities zijn en waar verschillende artists en editors aanwezig zullen zijn. Speciale gasten als David Acuña (Marvel Comics, DC Comics), Phil Noto (Disney, Star Wars), Cully Hamner (Red), Howard Chaykin (American Flagg) en Bernard Chang (Wonder Woman, Superman, Teen Titans) zullen tijdens het festival aanwezig zijn, waaronder voor Q&A en Meet&Greet.

Zoals gewend zullen er ook een aantal acteurs en actrices aanwezig zijn voor Q&A en Meet&Greet. Tijdens het festival zullen Shannen Doherty (Charmed, Beverly Hills 90210), Jennifer Morrison (House M.D., Once Upon a Time) en Tom Felton (The Flash, Harry Potter) aanwezig zijn.

Heb je deze mensen altijd al een keer willen ontmoeten? Dan is Heroes Dutch Comic Con jouw kans! En vergeet dan niet om van deze geweldige conventie te genieten!

Kijk voor meer informatie op: Heroes Dutch Comic Con