Heroes Dutch Comic Con Spring Edition – Benedict Wong & Gaming Toernooien

Het is al bijna zover! Op 23 en 24 maart transformeert Jaarbeurs Utrecht in de grootste Comic Con van Nederland. Het Heroes Dutch Comic Con is al een aantal jaren de grootste en meest gerenommeerde Comic Con van Nederland.

Tijdens deze conventie is er voor elk wat wils. Van een grote Dealerroom, waar je leuke goodies en merchandise kunt halen; tijdens de conventie zul je weer veel cosplay tegenkomen en is er ook de mogelijkheid om verschillende acteurs te ontmoeten. Maar wat zou een Comic Con nu zijn zonder de comics?

Naast guests als Shannen Doherty en Tom Felton is nu ook bekend gemaakt dat Benedict Wong aanwezig zal zijn tijdens de Spring Edition van het Heroes Dutch Comic Con. Benedict Wong is een naam die je waarschijnlijk wel bekend zal voorkomen uit verschillende films, waaronder een aantal Marvel films. Wong maakte zijn entree in de Marvel Cinematic Universe met Doctor Strange en was tevens aanwezig voor The Avengers – Infinity War. Wong zal ook zijn opwachting maken in het aankomende The Avengers Endgame die in april 2019 uit zal komen.

Dit jaar zullen er ook enkele toernooien worden georganiseerd op het gebied van Gaming. Schrijf je bijvoorbeeld in voor Smash Ultimate of League of Legends en maak kans op mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie op: Heroes Dutch Comic Con