Help mee aan de Crowdfunding van Resonance

Siar Sedig is een genre liefhebber afgestudeerd in de richting Fine arts & Design aan de AKV|St. Joost. Als kleine jongen mocht hij geen horror films kijken, maar stiekem op zijn eigen reserve tv keek hij naar films als The Thing, The Shining en The Fly. Dit zijn de films die hem wellicht geïnspireerd hebben om zijn eerste langspeelfilm te maken. Dit doet hij samen met zijn partner en Line Producer Roos Jeroense.

De titel is Resonance en het verhaal gaat over een jong stel Max en Elena die tijdens een tocht door de natuur in aanraking komen met vreemde geluiden diep uit het bos. Deze resonerende geluiden hebben niet alleen diepgaande psychologische effecten, maar ook lichamelijke. Als Elena last krijgt van interne bloedingen komen ze erachter dat elektronische signalen ook geblokkeerd worden. Ze moeten het bos door om te ontsnappen.

Resonance is een project wat momenteel in de crowdfunding schoenen staat. Vanaf € 5 kun je deze film steunen en elke share van de campagne is weer extra aandacht. Wacht dan ook niet langer en help mee om deze film het daglicht te laten zien! Kijk snel op de Crowdfunding pagina hoe jij mee kan helpen of volg de film op Facebook.