Halloween met BUTFF

BUTFF is terug met nog een klapper bij Filmhuis Klappei tijdens Halloween.

Tijdens Halloween vertoont Flimhuis Klappei in samenwerking met het B-Movie, Underground & Trash Film Festival de film Mandy met Nicholas Cage.

In Mandy, geregisseerd door Panos Cosmatos, leven Red (Nicholas Cage) en Mandy (Andrea Risenborough) een vredig bestaan in de bossen van het Noord-Amerika van 1984. Wanneer de rust echter verstoord wordt door een sekte belandt Red in een met bloed doordrenkte wraak-trip, doorspekt met vuur.

Mandy is een revenge movie pur sang, die teruggrijpt naar de hoogtijdagen van exploitation. Cage doet in deze film de bijnaam Rage Cage echt eer aan met zijn vertolking van de wraakzuchtige Red en heeft zich laten inspireren door klassiekers als Friday the 13th, Hellraiser, Evil Dead en nog veel meer. Combineer dit met de hallucinogene sfeer waar Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) bekend om staat en je hebt een klassieker in the making!

Mandy begint om 20:15 uur.

Naast de samenwerking met Filmhuis Klappei is er vrijdag 1 november ook de Bloody BUTFF Shorts bij Skatepark Pier 15.

Geniet van een avond vol horror voor maar €6,66. Je kunt je tijdens het evenement ook goed moed in drinken, want de bar is vanaf 20:00 uur geopend. Kom heerlijk griezelen met verschillende shorts en The Ring