Halloween Horror Show 2017

Het is weer Oktober en dat betekent voor de horrorliefhebbers natuurlijk één ding! Het duurt niet lang meer voordat het Halloween is! De enige feestdag die in het teken staat van monsters, spoken en allerlei onheilige wezens!

De laatste jaren is Halloween ook in Nederland steeds populairder geworden. Er worden steeds meer evenementen georganiseerd die in het teken staan van deze zeer populaire feestdag.

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober zal Jan Doense, Mr Horror, voor de negende keer de Halloween Horror Show presenteren in het Pathé Tuschinski Amsterdam. De Halloween Horror Show is een nachtelijke horrormarathon waarbij je niet op je stoel kunt blijven zitten!

Dit jaar staan er vier nieuwe lugubere horrorfilms op het programma:

  • The Autopsy of Jane Doe; geregisseerd door Andre Øvredal, met Brian Cox, Ophelia Lovibond en Olwen Catherine Kelly
  • Jigsaw; geregisseerd door Michael en Peter Spierig, met Laura Vandervoort en Tobin Bell
  • Don’t Hang Up; geregisseerd door Damien Macé en Alexis Walsbrot, met Gregg Sulkin, Garett Clayton en Bella Dayne
  • It Stains The Sand Red; geregisseerd door Colin Minihan, met Brittany Allen, Juan Riedingen en Merwin Mondesir

Dit jaar vindt de Halloween Horror Show niet alleen plaats in Amsterdam. Horrorfans in Nederland kunnen ook terecht in:

Rotterdam (Pathé Schouwburgplein en Cinerama), Den Haag (Pathé Spuimarkt), Almere Kinepolis Almere), Arnhem (Pathé Arnhem), Breda (Kinepolis Breda en Pathé Breda), Dordrecht (Kinepolis Dordrecht), Emmen (Kinepolis Emmen), Enschede (Kinepolis Enschede), Groningen (Kinepolis Groningen), Haarlem (Pathé Haarlem), Helmond (Pathé Helmond), Hengelo (Cinema Hengelo)(*), Leeuwarden (Cinema Leeuwarden)(*), Maastricht (Pathé Maastricht), Tilburg (Pathé Tilburg), Utrecht (Kinepolis Jaarbeurs en CineMec Utrecht), Zoetermeer (Kinepolis Zoetermeer) en Zwolle (Pathé Zwolle)

(*) Alleen in Hengelo en in Leeuwarden worden alleen The Autopsy of Jane Doe, Jigsaw en It Stains The Sand Red vertoond.

Amsterdam heeft echter een speciale editie van de Halloween Horror Show. Niemand minder dan Mr Horror himself, Jan Doense, presenteert de show live in het Pathé Tuschinski. Kom je helemaal in stijl verkleed naar het theater, dan maak je kans op geweldige prijzen! De Halloween Horror Show maakt wederom deel uit van het meerdaagse Amsterdam Halloween Festival, dat loopt van 25 tot en met 31 oktober.

Kijk voor meer informatie op de site: Halloween Amsterdam en www.horrorshow.nl