No Time to Die

Poster voor de film "No Time to Die"

No Time to Die

Vijf jaar later is James echt met pensioen. Genietend van een rustig leventje in zijn villa in Jamaica, wordt hij benaderd door CIA agent Felix Leiter (gespeeld door Jeffrey Wright) en zijn collega Logan Ash (gespeeld door Billy Magnussen). Zij weten James te vertellen dat de Britse MI6 (de Britse...

Poster voor de film "Nobody"

Nobody

Als Hutch Mansell krijgt hij geen respect van zijn familie en omgeving. Je ziet dat hij vol onmacht en woede zit. Dit komt helemaal tot uiting wanneer hij te maken krijgt met een roofoverval.

Surge

Iedereen heeft een breekpunt. Hoe geduldig een mens ook is. Er komt een moment waarop mens zegt: “Genoeg is genoeg”. Hoe dat zich uit verschilt per persoon. Hoe het zich ook uit, het gevolg is vaak desastreus.

Poster voor de film "Hard Kill"

Hard Kill

The work of billionaire tech CEO Donovan Chalmers is so valuable that he hires mercenaries to protect it, and a terrorist group kidnaps his daughter just to get it.

Poster voor de film ""

Lapsis

De technologie van communicatie blijft in flux; waar eerst de telegram als een mijlpaal gezien werd, werd deze technologie op den duur achterhaald door onder andere de komst van glasvezelkabel. In Lapsis van Naoh Hutton is de communicatie technologie een stap verder met de komst van Quantum

Poster voor de film ""

Horizon Line

A couple flying on a small plane to attend a tropical island wedding must fight for their lives after their pilot suffers a heart attack.

Poster voor de film ""

Archenemy

Max Fist claims he’s a hero from another dimension who has somehow landed on Earth and been stripped of his powers. Instead of treating him like a powerful champion, no one believes Max’s claims — except for a teenager named Hamster and his sister Indigo. The siblings convince Max to...

Poster voor de film "Tenet"

Tenet

Het lot van de wereld staat op het spel en er is een klein team van ingewijden die dit kunnen voorkomen. Deze ingewijden herkennen elkaar aan het codewoord Tenet.

Poster voor de film "Unhinged"

Unhinged

Een moeder in scheiding haalt de aandacht van een psychopaat op de hals wanneer zij hem irriteert in het verkeer. De psychopaat, Tom, besluit haar het leven zuur te maken wanneer zij zich niet wil verontschuldigen.

Poster voor de film "Blood and Money"

Blood and Money

De gepensioneerde veteraan Jim Reed brengt zijn dagen door met jagen in de bossen van Maine. Een vaste verblijfplaats heeft hij niet; Jim woont in zijn RV, waarmee hij ook de bossen van Maine mee ingaat om op herten te jagen. Hij verblijft echter niet altijd in de bossen, soms...