Game of Thrones seizoensfinale in samenwerking met Ziggo® bij Pathé

Na 8 jaren is het einde nu toch echt in zicht. Het aftellen is begonnen. Vanaf 20 mei is de laatste aflevering van de immens populaire Game of Thrones on demand te zien bij Ziggo. Speciaal voor de fans wordt er een tijdens een speciale samenwerking tussen Ziggo en Pathé een exclusieve vertoning van de seizoensfinale georganiseerd. Je kunt dus genieten op het grote scherm van het langverwachte einde van de populaire HBO serie. Het slot van deze serie zal op 19 verschillende locaties te zien zijn. De tickets voor de vertoning zijn echter enkel toegankelijk voor klanten van Pathé en van Ziggo.

De seizoensfinale is op 20 mei te zien bij Pathé en zal om 19:30 uur beginnen tot 21:00 uur. Deze aflevering is de laatste in een reeks van zes afleveringen, waarvan de laatste vier extra lang duren. Met 80 minuten zijn deze afleveringen ook de langste van de gehele serie.

Het is de tweede keer dat Ziggo en Pathé het mogelijk maken om Game of Thrones op het witte doek te zien. In 2017 werd eerder de seizoensfinale van het zevende seizoen bij zeven Pathé bioscopen in Nederland vertoond. De kaartjes waren dan ook binnen een half uur uitverkocht.

De volledige lijst van deelnemende Pathé bioscopen kun je vinden op: Game of Thrones bij Pathé.