Filmquiz bij VERA Zienema op 2 maart.

Dinsdag 2 maart organiseren Internationaal Filmfestival Assen (IFA) en VERA Zienema een online filmquiz met dit keer een wel heel emanciperend smaakje!

Het Internationaal Filmfestival Assen is een filmfestival wat inmiddels al weer 41 jaar bestaat en waarin vrouwen, zowel voor als achter de camera, centraal staan. Het festival zal dit jaar in verband met de COVID-19 crisis geheel online plaatsvinden op 5, 6 en 7 maart. Met meer dan 20 films On Demand, twee korte filmprogramma’s, inleidingen en lezingen is het programma van het IFA weer goed gevuld.

Om alvast even lekker in de stemming te komen organiseren het IFA en VERA Zienema een online filmquiz met het thema Film & Vrouw! Quizmaster Hilde van der Wal (programmeur bij VERA Zienema) neemt de deelnemers mee door de wondere wereld van cinema, met hier en daar een anekdote, een eigenaardig feitje, maar vooral met een arsenaal aan vragen.

Jouw kennis van curieuze feitjes zal aardig op de proef worden gesteld, dus bereid je maar goed voor!

Aanmelden kan via de website van het IFA en kost €2,50 per team (max. 5 spelers per team). Je krijgt dan een link in je mailbox.

De filmquiz is op 2 maart en begint om 20:30 uur.

Kijk voor meer informatie op de filmquiz pagina van VERA