Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Two Steps from Hell Live

25-04-8:30 pm/11:30 pm

€75.90

Producersduo Thomas Bergersen en Nick Phoenix brengen tijdens Two Steps from Hell Live met een orkest en koor hun geliefde filmtrailerproducties tot leven. De populaire componisten zijn bekend van producties zoals Avengers: EndgameThe Dark Knight en Game of Thrones en games zoals Resident Evil 6 en Assassin’s Creed IV: Black Flag. Hun YouTube-kanaal heeft inmiddels meer dan 4,75 miljard streams behaald. Tickets voor deze show gaan op woensdag 23 oktober om 10.00 uur in de voorverkoop via www.twostepsfromhell-live.com.

Met hun wereldwijde successen op zak is het tijd voor een eerste Europese livetour waarin Nederland niet mag ontbreken. Bijgestaan door een orkest, koor, ijzersterke solisten en filmbeelden komen alle hoogtepunten van Bergersen en Phoenix voorbij. Met hun muzikale genialiteit voorop belooft het een ongeëvenaarde reis door de wereld van symfonieën, fantasy en muzikale mystiek te worden.

Muziek voor InceptionBreaking Bad en Assassin’s Creed IV: Black Flag
Als film hoor je er tegenwoordig niet meer bij als je geen trailer lanceert met muziek gecomponeerd door Thomas Bergersen en Nick Phoenix. Blockbusters zoals AquamanInception en series als Breaking Bad en Sherlock hebben muziek van het duo gebruikt. Hun bombastische sound is authentiek in zijn soort en is ook onder gamers bekend. Zo leverden Bergersen en Phoenix een muzikale bijdrage aan voor Resident Evil 6Mass Effect 2 en 3PlanetSide 2Killzone 3Star Wars: The Old RepublicLeague of LegendsF1 2013 en Uncharted 4.

Hun lied ‘Heart of Courage’ werd gebruikt aan het begin van UEFA Euro 2012-wedstrijden en in veel Top Gear-afleveringen. Vier van hun albums behaalden de platina-status. In 2012 was Two Steps From Hell bij de opening van de Olympische Spelen in Londen te horen, een mooie bekroning op hun werk.

Thomas Bergersen en Nick Phoenix: Two Steps From Hell Live
Zaterdag 25 april 2020
AFAS Live, Amsterdam
Tickets zijn verkrijgbaar v.a. €39,- excl. 10% service- en transactiekosten. De voorverkoop start op woensdag 23 oktober om 10.00 uur exclusief via www.twostepsfromhell-live.com.

Gegevens

Datum:
25-04
Tijd:
8:30 pm/11:30 pm
Kosten:
€75.90
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2310789575698717/

Organisator

MOJO
Website:
https://www.mojo.nl/

Locatie

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
Amsterdam, 1101 DS
+ Google Maps
Website:
https://www.afaslive.nl/