Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Comic Con Antwerp 2017

23-09-2017-10:00 am/24-09-2017-6:00 pm

€9.99

The Comic Con in Antwerp in 2017!
23 & 24 September at the Waagnatie!
Especially for all the fans of comics, cosplay, science fiction, games, manga, Star Wars,..

Met als gasten:

Hafthor Julius Bjornsson aka The Mountain

We kunnen eerlijk zeggen dat we, vrijwel letterlijk, een GROTE gast mogen aankondigen! Onze volgende gast heeft een iconische rol in HBO’s fantastische Game Of Thrones-serie en is een wereldberoemde professionele sterkman en acteur. We spreken natuurlijk over Hafthor Julius Bjornsson beter bekend als Ser Gregor “The Mountain” Clegane. Wees niet bang, hij is niet zoals in de serie: Thor vind het fantastisch om zijn fans te ontmoeten en een praatje te slaan!

Ingvild Deila

Stel je voor dat je wordt gecast als een van de meest beroemde personages in de grootste cinemafranchise, wat zou je dan doen? Het overkwam onze volgende gast. Wanneer de producenten van Rogue One haar zagen, vonden ze onmiddellijk dat ze perfect was om de jonge versie van deze iconische figuur te spelen. We hebben het natuurlijk over de prachtige Ingvild Deila (NOR) aka Princess Leia in Rogue One! Ze speelde ook nog mee in een andere grote productie: Marvel’s Avengers Age of Ultron, waar ze in een scène zit met de legendarische Robert Downey Jr. aka Tony Stark / Iron Man!

James Duval

“Why are you wearing that stupid man suit?” antwoordt Frank the Bunny op Donnie Darko wanneer hij hem vraagt: “Why are you wearing that stupid bunny suit?” We zijn zo hyped om onze volgende gast aan te kondigen op Comic Con Brussels : Het is James Duval aka Donnie Darko’s Frank de Bunny. Het is de 15e verjaardag van Donnie Darko, de cult-klassieker die alleen maar populariteit gewonnen heeft door de jaren heen!

Gerald Home

Aangezien Star Wars dit jaar zijn 40ste kaars heeft uitgeblazen is er meer dan genoeg reden om de algemene liefde voor Star Wars (weer!) te vieren. Dat is waarom we Gerald Home (UK) hebben uitgenodigd , die de Tessek Squidhead en de Mon Calamari Officer Captain Verrack in Star Wars: Return Of The Jedi speelde. Niet alleen heeft deze acteur gewerkt op de set van een van de meest legendarische Sci-Fi films ter wereld (Star Wars), u zal ook verrast zijn dat hij werkte aan andere legendarische producties zoals Little Shop of Horrors!

Gegevens

Begin:
23-09-2017-10:00 am
Einde:
24-09-2017-6:00 pm
Kosten:
€9.99
Evenement Categorie:
Website:
https://comicconantwerp.com

Organisator

Comic Con Belgium
E-mail:
contact@comicconbrussels.com
Website:
www.comicconbrussels.com/

Locatie

Waagnatie
Rijnkaai 150
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 3 231 92 65
Website:
www.waagnatie.eu