Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CinemAsia Film Festival 2018

06-03-2018/11-03-2018

Van 6 tot 11 maart is het Kriterion in Amsterdam weer thuis voor de inmiddels 11de editie van het CinemAsia Film Festival. Het festival dat Nederland kennis laat maken met de diverse Aziatische cinema.

Ga mee naar het Azië van nu. CinemAsia Film Festival biedt je een genuanceerd beeld van het diverse Azië door de lens van verschillende filmmakers uit China, Hong Kong, Taiwan, Indonesië, Japan, de Filipijnen, Thailand en Vietnam. Deze elfde editie richt de focus op Indonesië en heeft als rode draad de jongere generatie.

Het CinemAsia Film Festival presenteert een aantrekkelijke caleidoscoop aan hedendaagse Aziatische cinema. Op het programma staan block-busters, arthouse films en documentaires, geselecteerd vanwege hun eigen artistieke visie en stem.

N naast een uitgebreid cinematografisch programma is er ook een veelzijdig programma voor het publiek rondom de rijke Aziatische cultuur met bijvoorbeeld een Food Bazaar voor culinaire ontdekkingen, ontmoetingsmomenten met de filmmakers en thematische debatten. Er is dit jaar bijzondere aandacht voor de ontmoetingen tussen de Aziatische en Nederlandse filmbranche.

Kijk voor meer informatie op de site van CinemAsia.nl of bezoek de facebook-pagina van CinemAsia Amsterdam

Gegevens

Begin:
06-03-2018
Einde:
11-03-2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
CinemAsia.nl

Organisator

Cinemasia
E-mail:
info@cinemasia.nl
Website:
http://cinemasia.nl/

Locatie

Kriterion
Roetersstraat 170
Amsterdam, 1018 WE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 623 1708
Website:
http://www.kriterion.nl/